Filosofie en duurzame ontwikkeling
31 januari 2017
Fruit in Geerpark
22 juni 2017

Even voorstellen: wijkregisseur Astrid Pieters

Ik ben Astrid Pieters. Binnen team Geerpark ben ik het aanspreekpunt in de wijk voor bewoners, toekomstige bewoners en omwonenden. Als er activiteiten plaatsvinden waarin wij samen met jullie nadenken over Geerpark, regel ik dat. Voor vragen of ideeën over de ontwikkelingen van Geerpark kan je bij mij terecht. Als ik het antwoord niet weet, dan weet ik wel bij wie ik moet zijn.

In het kort: ik ben de ogen en oren van en voor de wijk. Dit doe ik graag samen met de bewoners en omwonenden. Zij weten immers als geen ander hoe we Geerpark nog mooier maken en houden. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van de ontwikkeling van deze prachtige wijk! Samen met bewoners en omwonenden.

 

Duurzaamheid is ook leuk!
Geerpark is geen gewone woonwijk. Het is één van de meest duurzame wijken van Nederland. In alle elementen van de wijk komt dit terug. Ook in de openbare ruimte. Met de aanleg van het park en de waterslinger wordt dit steeds beter zichtbaar voor het publiek. De duurzame elementen uit de wijk zijn iets om trots op te zijn. Maar zeker zo belangrijk: het is ook leuk!

Wij hebben een duurzame wandeling ontwikkeld. Deze gaan we combineren met het al bestaande Laarzenpad. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor het updaten van het pad. Dit heeft onder andere te maken met het ontwikkelen van de nieuwe buurten en de aanleg van de openbare ruimte. En vooral omdat we graag willen dat het Laarzenpad iets van de bewoners en omwonenden wordt. Wil je ook meedenken? Geef je dan snel op via info@geerpark.nl. Binnenkort willen we aan de slag.

De opening van het Laarzenpad in april/mei willen we combineren met een bewonersbijeenkomst: huidige en toekomstige bewoners en omwonenden van Geerpark ontmoeten elkaar en ontdekken samen Geerpark. Kinderen struinen over het Laarzenpad, zoeken beestjes in de Waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Een leuk idee? Of heb je wellicht andere ideeën? Neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we samen van gedachten wisselen.

Graag tot binnenkort in Geerpark!