Woondroom - Geerpark

Een woondroom die tot leven komt

Geerpark groeit. Aan de westrand van het dorp Vlijmen ontstaat een droomwijk. Een woonwijk omringd door een landschap van polders en rivier. Waar ruimte is voor natuur, biodiversiteit én voor grote plannen. En waar landschap, stedenbouw, architectuur en duurzaamheid samenkomen.

Gebouwd voor de toekomst
Geerpark is duurzaam en 100% elektrisch. Met nul-op-de-meterhuizen en zonnepanelen op het dak. Hier kun je energiezuinig, comfortabel én betaalbaar wonen. Door goede isolatie en het zelf opwekken van schone energie. Duurzaam gaat ook over woningen die hun waarde behouden. Huizen die over honderd jaar nog steeds aantrekkelijk zijn. En over sámen van Geerpark een thuis maken. In Geerpark zit duurzaamheid in het DNA.

Tussen Waterslinger en park
Met de Waterslinger in de buurt die hoven en buurten met elkaar verbindt, woon je in Geerpark altijd dicht bij het water. Natuurvriendelijke oevers en rietkragen vormen een buffer en afvoer van regenwater. Langs de Waterslinger lopen de oorspronkelijke houtwallen door tot in het park, het groene hart van de wijk. Hier kan je wandelen, spelen en sporten. Tuinieren in de moestuin of fruitboomgaard. Of struinen over het Laarzenpad.

Betaalbaar met Nul-op-de-meter
Woningen in Geerpark zijn geschikt voor nul-op-de-meter. Of er volledig op voorbereid. Je profiteert van lage energielasten. Door het goed isoleren van je woning én zelf opwekken van energie. Ook ben je minder afhankelijk van stijgende energieprijzen. Dat is wat we willen in Geerpark. Voor kopers, zelfbouwers én huurders. Kijk hoe huurders van de PEP-huizen circa € 720 per jaar besparen.