Afscheid Celine, welkom Yvonne Vos - Geerpark
Een update over de hangbrug en uitkijktoren & plaatsing kunstbrug
10 september 2020
Laatste woning Goede Morgen opgeleverd aan tevreden kopers
18 september 2020

Afscheid Celine, welkom Yvonne Vos

Beste Geerparkers,

De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier samen met team Geerpark gewerkt aan de totstandkoming van deze bijzondere, duurzame woonwijk. In die periode is er veel veranderd binnen Geerpark en ik heb vele mooie momenten mogen meemaken. Ik heb echter dichter bij huis een mooie functie geaccepteerd en net mijn afscheid achter de rug. Dat betekent dat ik stop met mijn werkzaamheden voor Geerpark. Yvonne Vos, die jullie mogelijk al kennen van de Kavelwinkel, neemt voorlopig de rol van projectleider Geerpark van mij over. Door haar betrokkenheid via de Kavelwinkel weet zij al veel van wat er speelt binnen de wijk.

Ik wens jullie nog heel veel woonplezier in Geerpark en mogelijk tot ziens!

Groeten Celine op de Laak

Yvonne Vos