Bouwvakantie 13 juli t/m 11 augustus - Geerpark
Plaatsing hondenpoepcontainers
5 juli 2019
Vissterfte in Geerpark
29 juli 2019

Bouwvakantie 13 juli t/m 11 augustus

Tijdens de bouwvakantie van zaterdag 13 juli tot en met zondag 11 augustus is het kantoor van ontwikkelaar Hendriks Coppelmans gesloten. In de eerste week van de bouwvak werken op de bouwplaats Goede Morgen fase 3 nog een paar harde werkers door. In de overige drie weken zijn er geen bouwwerkzaamheden. Calamiteiten op de bouwplaats kun je online bij Hendriks Coppelmans melden via: www.hendrikscoppelmans.nl/tiptop.

Op de bouwplaats van Goede Morgen 2 wordt tussen 22 juli en 12 augustus niet gewerkt. Calamiteiten op de bouwplaats van Janssen de Jong kan je melden op: https://www.janssendejongbouw.nl/feedback/ 

Zijn er zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot 12 augustus, dan kun je contact opnemen met Astrid Pieters van Team Geerpark. Je kan haar bereiken via info@heusden.nl , Facebook Messenger of 0416-37 87 80.

Bouwplaats niet betreden
Vanwege de veiligheid mag je de bouwplaats beslist niet betreden. Ook niet ’s avonds, in het weekend of in vakantieperiodes. Wij vragen iedereen ervoor te zorgen dat ook kinderen niet op de bouwplaats komen. Dit is zeer gevaarlijk terrein en geen speelplek! Samen houden we het veilig.

Een hele fijne vakantie!!