Drukbezochte 'sneak preview' Goede Morgen fase 2 - Geerpark
Toekomstige bewoners Geerpark onder elkaar
26 juni 2018
Alle woningontwerpen Goede Morgen fase 2 online
24 juli 2018

Drukbezochte ‘sneak preview’ Goede Morgen fase 2

Ondanks de zomerse temperaturen is de ‘sneak preview’ van Goede Morgen fase II afgelopen zaterdag 30 juni druk bezocht. Ruim 200 bezoekers hebben de eerste vijf woningtypes met veel enthousiasme ontvangen. De mooie jaren ’30 architectuur in combinatie met de ligging direct aan het grote wijkpark maakt het populaire nieuwe woonbuurt. Met in totaal 14 verschillende woningontwerpen is is er voor ieder wat wils en er waren dan ook geintersseerden van jong tot oud. De grote vraag van de dag was, wanneer start de verkoop? Dat kunnen we je alvast melden: Op 25 augustus 2018 gaat het project in verkoop.

‘Sneak preview’
Afgelopen zaterdag 30 juni was het gezellig druk in het wijjkdeel Goede Morgen. Tussen 10:30 – 12:00 uur stroomde de tent op de bouwplaats vol. Onder het genot van een lekker kopje (ijs) koffie hebben veel geinteresseerden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om alvast de eerste 5 woningtypes van Goede Morgen fase II te bekijken. De artist impressies en de plattegronden van de hoek- en tussenwoningen, de twee-onder-één-kapwoning park, de vrijstaande patiowoningen en de vrijstaande woning erker en rustiek waren hier te bewonderen. De ontwikkelaars en makelaars waren aanwezig om iedereen te voorzien van de beschikbare informatie en de reacties waren zeer positief.

Wonen in jaren 30-stijl op een van de mooiste plekken..
De tweede fase van Goede Morgen kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes, van vrijstaand tot twee-onder-één-kap, patio’s en hoek- en tussenwoningen. In totaal zijn er door Marquart architecten 14 verschillende gevels ontworpen, maar allemaal in een karakteristieke jaren-30 architectuur. Vol met rijke details zoals ronde voordeuren en ramen, grote kappen met forse overstekken, mooie rode bakstenen met witte accenten en sierlijke daklijsten. De 53 woningen worden gerealiseerd op een van de mooiste plekken van Geerpark. Direct aan het grote wijkpark en omzoomd door de waterslinger. Daarnaast is het centrum van Vlijmen en Den Bosch dichtbij en toch woon je hier heerlijk landelijk en in alle rust.

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start verkoop 25 augustus 2018!
Ook enthousiast en nieuwsgierig naar meer? Op 25 augustus gaat het project in verkoop tijdens de woonmarkt in Geerpark, zet deze datum vast in je agenda! Op deze dag kan je ook meer informatie krijgen over de vrije kavels in Geerpark.

Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan in. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en je ontvangt straks een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop. Bij de start verkoop is de brochure beschikbaar, de prijslijst en een inschrijfformulier.