Geerpark ‘denkt om’ met bijzondere woonmarkt - Geerpark
Nieuwe straatnamen Tot Morgen bekend
7 mei 2020
Samen houden we het regenwater schoon
5 juni 2020

Geerpark ‘denkt om’ met bijzondere woonmarkt

Wie interesse heeft in een van de fraaie woningen of kavels in Morgenrood of Tot Morgen die onlangs in de (voor)verkoop zijn gegaan, zou ongetwijfeld een bezoek brengen aan de woonmarkt in Geerpark op zaterdag 16 mei. Nu dat fysiek vanwege de coronacrisis niet mogelijk is, draaien wij het om: we komen online naar jou toe!

86 woningen en 26 kavels
In Morgenrood biedt Van De Ven Bouw en Ontwikkeling BV 48 woningen aan. Naast rijwoningen zijn er ook mooie twee-onder-een-kap woningen. Allemaal worden ze volgens het MorgenWonen-concept helemaal woonklaar gebouwd. Vorige week startte de pre-sale van de 38 woningen in Tot Morgen. Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling) ontwikkelt daar hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, twee-onder-een-kap en patio’s in modern-landelijke stijl. Allemaal gasloos en nul-op-de-meter. 16 mei start de verkoop. Voor wie liever zelf zijn droomhuis bouwt in Tot Morgen: ook de Kavelwinkel zat niet stil. Op 7 mei gingen 26 kavels in verkoop. Een unieke kans om geheel naar eigen wens te wonen op een exclusieve plek, omringd door veel groen en water. De kavels grenzen grotendeels aan de Waterslinger en variëren van zo’n 350 tot 570m2.

Programma
Tijdens de online woonmarkt presenteren de drie partijen onder andere met video’s het totale aanbod van nieuwe woningen en kavels. Je kunt de markt tussen 11.00 en 13.00 uur bezoeken via www.geerpark.nl. Er komt een speciale pagina met alle informatie én je kunt direct online in gesprek om de antwoorden op je vragen te krijgen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.morgenwoneninvlijmen.nl, www.totmorgengeerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl.