Geerpark Vlijmen levert Goede Morgen op en bouwt duurzaam door in Tot Morgen - Geerpark
Verwijderen drempels Hof van Morgen
30 maart 2021
Kruidentuin in Geerpark
8 april 2021

Geerpark Vlijmen levert Goede Morgen op en bouwt duurzaam door in Tot Morgen

De laatste woning in Goede Morgen fase 4 is klaar. Kwaliteitsinspecteur Tony van Riel van Janssen de Jong Bouw Zuid overhandigt de sleutels aan de kopers.

Er is een mijlpaal bereikt in Geerpark Vlijmen. Met de oplevering van de laatste woning in fase 4 is deelgebied Goede Morgen nu helemaal afgerond. In totaal zijn hier sinds 2017 door de ontwikkelaars van Geerpark BV (Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans) maar liefst 206 koop- en huurwoningen gerealiseerd. Bijzonder: ze zijn allemaal nul-op-de-meter. Regionaal loopt Geerpark daarmee voorop in duurzame woningbouw, een ambitie waar Gemeente Heusden en Woonveste de inspirators van zijn. Het bouwtempo blijft er in Geerpark voorlopig goed in zitten. Er wordt volop gebouwd in Tot Morgen en dit voorjaar komt er weer nieuw woningaanbod aan.

 Op woensdag 31 maart ontvingen de laatste kopers van Goede Morgen fase 4 de sleutel. In deze afrondende fase staan 24 koopwoningen met zowel hoek- als tussenwoningen maar ook twee-onder-één-kapwoningen en één riante vrijstaande woning aan het park. Allemaal uiterst duurzaam, voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen om ze nul-op-de-meter te maken.

Aandacht voor duurzaamheid én architectuur
De 126 koop- en 67 huurwoningen in Goede Morgen wekken net zoveel energie op als ze verbruiken, maar er is ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk (Oudhollandse stijl/jaren 30-architectuur). Dat levert een prachtig plaatje op dat letterlijk weerspiegelt in de Waterslinger, die overal door de wijk kronkelt. Hier gaan de nieuwste bewoners zich vast en zeker thuis voelen!

Een mijlpaal die gevierd mag worden

Na de zomer, zodra het openbaar gebied in dit deelgebied is afgerond en Corona het toelaat, nodigen de ontwikkelaars van Geerpark BV alle bewoners van Goede Morgen uit voor een feestelijke viering van de afronding van Goede Morgen. De viering vindt waarschijnlijk in september 2021 plaats en wordt samen met de gemeente, Woonveste en Buurt Bestuurt georganiseerd.

Volgende fase Tot Morgen voorjaar in verkoop
Deelgebied Goede Morgen is nu opgeleverd, maar Geerpark groeit door. In Tot Morgen, aan de andere kant van het grote wijkpark, wordt momenteel gebouwd aan fase 1 (38 koop- en 36 huurwoningen). Fase 2 gaat in het voorjaar van 2021 in verkoop. In dit gedeelte komen 36 koopwoningen: hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, gelijkvloerse woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Naar verwachting is er eind april een pre-sale en gaan de woningen in mei in verkoop. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en inschrijven voor de nieuwsbrief kijken op www.totmorgengeerpark.nl. Meer informatie is ook verkrijgbaar bij de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).

 

Foto: De laatste woning in Goede Morgen fase 4 is klaar. Kwaliteitsinspecteur Tony van Riel van Janssen de Jong Bouw Zuid overhandigt de sleutels aan de kopers.