Hoogste punt Goede Morgen bereikt en Sneak preview woningen fase 2 - Geerpark
Grondwerkzaamheden in het park
1 mei 2018
Te huur: vrije sector huurwoningen in fase 1 van Goede Morgen
31 mei 2018

Hoogste punt Goede Morgen bereikt en Sneak preview woningen fase 2

Gisteren werd bij de eerste 50 gasloze woningen in de bouwstroom van Goede Morgen het hoogste punt bereikt. Dat werd gevierd met de vaklieden en de toekomstige bewoners. Ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn alweer vergevorderd met de voorbereidingen voor de tweede fase. Dit deel gaat na de zomervakantie in verkoop. Op zaterdag 30 juni is er een sneak preview voor belangstellenden. Dan worden de eerste woningontwerpen onthuld.

In de eerste fase die nu in aanbouw is, komen 42 koopwoningen 8 vrijesectorhuurwoningen en 56 huurwoningen voor Woonveste. De koopwoningen zijn allemaal verkocht. In de tweede fase die bijna verkoopklaar is, komen in de koopsector 53 woningen. Een mix van hoek- en tussenwoningen, verschillende twee-onder-een-kapvarianten, patio’s en vrijstaande woningen. In deze nieuwe woonbuurt is gekozen voor de sfeervolle jaren 30-stijl. Klassieke charme dus, maar dan wel gecombineerd met duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Alle woningen zijn, net als in de eerste fase, nul-op-de-meter.

Sneak preview
Wie duurzaam wil wonen in een ‘all-electric’woning die klaar is voor de toekomst, is op zaterdag 30 juni van 10.30 en 12.00 uur welkom in Geerpark voor een sneak preview (locatie: tent in het park, bereikbaar via Abt van Engelenlaan-Mortelweg). De eerste woningontwerpen zijn te zien en de makelaars zijn aanwezig voor informatie.

Op de hoogte blijven
Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan in op de website goedemorgengeerpark.nl. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en je ontvangt straks een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop. De verkoop zal na de zomervakantie van start gaan.