Laatste woningen ‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ opgeleverd! - Geerpark
Woonrijp maken Goede Morgen
26 februari 2021
Verwijderen drempels Hof van Morgen
30 maart 2021

Laatste woningen ‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ opgeleverd!

Afgelopen december ontvingen de deelnemers van de 8 bungalows al de sleutel van hun nieuwe (t)huis en 18/19 maart 2021 waren dan ook de deelnemers van de 8 rijwoningen aan de beurt. Daarmee is het CPO-project volledig afgerond en is Geerpark weer een aantal enthousiaste bewoners rijker!

Bijzonder aan het project is dat de toekomstige bewoners aan het roer hebben gestaan. Zo konden zij onder begeleiding van Vastgoedregisseur, Marquart Architecten en Ventor de woningen zelf indelen en zijn er gezamenlijk materiaalkeuzen gemaakt. Dit gebeurde via individuele (ontwerp)sessies, maar ook via gezamenlijke deelnemersbijeenkomst waarvan de eerste op 13 december 2018 werd georganiseerd. Natuurlijk werd er in het ontwerp rekening gehouden met het Nul-op-de-meter concept, zoals gebruikelijk in de duurzame woonwijk ‘’Geerpark’’ te Vlijmen. Nadat de woningontwerpen definitief waren werd Van der Aa Bouwbedrijf uit Elshout als aannemer geselecteerd die in maart 2020 startte met de bouw. Nu een jaar later zijn alle 16 woningen naar tevredenheid van de deelnemers opgeleverd en kunnen zij gaan genieten van een prachtige woning op een bijzondere plek.

Voor de vereniging Betaalbaar Wonen Heusden (BWH) is dit tevens een mooie mijlpaal. Zij hebben dit CPO-project mede geïnitieerd en zijn daarmee al bij vijf projecten betrokken geweest. Vanwege de grote belangstelling zouden BWH en Stichting SAMENBOUWEN.IN graag een vervolgproject willen realiseren. Meer informatie over dit project is verkrijgbaar via www.samenbouwen.in.