Mariënhof bewonersavond - Geerpark
Geerpark toont lef!
5 oktober 2016
Geerpark breidt uit met ‘Goede Morgen’
24 oktober 2016

Mariënhof bewonersavond

De kopers van de zes patiowoningen in project Mariënhof konden afgelopen vrijdag voor het eerst een kijkje komen nemen op de bouwplaats. Alle kopers en familieleden waren aanwezig. De zeer betrokken groep toekomstige bewoners vroegen Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans het hemd van het lijf.

De zeer betrokken groep toekomstige bewoners konden Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans al hun vragen stellen. Bijvoorbeeld over de gekleurde buizen in de vloer die nu nog zichtbaar zijn. Omdat de badkamer en veel installaties in deze huizen beneden zitten, liggen er veel meer leidingen in de vloer dan normaal. Ron vertelde welke kleur waarvoor dient. Ook legde hij uit dat je aan de diversiteit in de buispatronen, nu al ziet hoe verschillend de woningen worden. Door maatwerkmogelijkheden is geen huis hetzelfde in Mariënhof.

Natuurlijk was iedereen ook heel benieuwd naar de opleverdatum. Die is vanwege de naderende winter nog niet exact bekend, maar naar verwachting krijgen de bewoners tweede kwartaal 2017 hun sleutel.