Namenwedstrijd: wie bedenkt de beste naam voor het informatiecentrum? - Geerpark
Bereikbaarheid tijdens de feestdagen
13 december 2018
Kerstman in Geerpark
17 december 2018

Namenwedstrijd: wie bedenkt de beste naam voor het informatiecentrum?

Op dit moment wordt het informatiecentrum gereed gemaakt. Dit centrum wordt dé plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, waar buitenonderwijs gegeven kan worden en waar de ontwikkelaars (toekomstige) bewoners informeren. We willen de bewoners graag betrekken om er een fijne plek van te maken. En wie beter dan de bewoners zelf kunnen voor het centrum een passende naam bedenken? Daarom organiseren we een namenwedstrijd.

Doe je mee? 
Naast het feit dat we de naam vereeuwigen op de voorkant van het centrum, ontvang je van ons een leuk cadeau. Je kunt jouw suggesties tot en met 10 januari mailen naar info@heusden.nl

Spelregels 

  • Aan de wedstrijd mogen huidige bewoners meedoen en toekomstige bewoners die getekend hebben voor een kavel, koop of huurwoning.
  • De naam sluit aan bij de beleving van Geerpark en de ambitie van de wijk.
  • De naam mag niet al in de gemeente Heusden voorkomen.
  • De naam is op tijd ingestuurd.

De jury bestaat uit de gemeente Heusden, Woonveste en de voorzitter van Buurt Bestuurt, François Goedhart. Zij kiezen uit alle inzendingen de winnende naam.

(Er is contact met Buurt Bestuurt en Scala Scholen over de inrichting van het informatiecentrum. Heb jij ook ideeën of suggesties? We horen ze graag! Je kunt ze mailen naar info@heusden.nl.)