Nieuwe woningen Tot Morgen in ontwikkeling - Geerpark
Bereikbaarheid tijdens de feestdagen
19 december 2019
Werkzaamheden park
17 januari 2020

Nieuwe woningen Tot Morgen in ontwikkeling

Geerpark groeit verder! In het nieuwste deelgebied Tot Morgen komen 38 nul-op-de-meterwoningen van verschillende woningtypes: hoek- en tussenwoningen, beneden- en bovenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patio’s. De woningen van Tot Morgen fase 1 liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark (zie in rood op de locatiekaart hieronder). Mei volgend jaar start de verkoop.

Een groot aantal woningen heeft een veranda aan de voorzijde, waardoor je nog meer kunt genieten van de natuur om je heen. In Tot Morgen krijgen de woningen een mooie landelijke architectuur met een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houten elementen.

Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam en zonder energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst! Lees meer over deze woningen op de website van Tot Morgen en schrijf je in voor de nieuwsbrief (helemaal onderaan de pagina): www.totmorgengeerpark.nl.