Overeenkomst aannemer en Woonveste voor bouw van 28 huurwoningen - Geerpark
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en groen 2021!
21 december 2020
Kunstbrug Geerpark
Update kunstbrug
21 december 2020

Overeenkomst aannemer en Woonveste voor bouw van 28 huurwoningen

Woonveste laat 28 sociale huurwoningen bouwen in de eerste fase van het nieuwe deelgebied Tot Morgen. De bouw van deze woningen start begin 2021. Er komen 6 levensloopwoningen en 22 eengezinswoningen. Volgens planning start de verhuur in het derde kwartaal van het nieuwe jaar. Net als alle woningen in Geerpark zijn ook deze woningen gasloos en nul-op-de-meter; ze kunnen net zoveel energie opwekken als ze verbruiken. Dat maakt deze woningen bijzonder energiezuinig en duurzaam.

Overeenkomst getekend
Directeur-bestuurder Eric van den Einden van wooncorporatie Woonveste en algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling uit Uden ondertekenden op 8 december de overeenkomsten. De woningen zijn ontwikkeld door Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling). De architect is Visser en Bouwman uit ’s-Hertogenbosch.

Tot Morgen in Geerpark Vlijmen
In Tot Morgen wordt al gebouwd door Samenbouwen.In.Geerpark. Daarnaast komen er zowel koopwoningen van Geerpark BV als vrije kavels. Een unieke kans om te wonen op een exclusieve plek omringd door veel groen en water. De belangstelling was groot voor de koopwoningen en vrije kavels in deze fase. De bouw van de 38 projectwoningen in fase 1 van Tot Morgen start begin februari 2021. In dezelfde bouwstroom worden de 28 huurwoningen voor Woonveste meegenomen. Als alles voorspoedig verloopt, worden de eerste woningen in Tot Morgen voor kerst 2021 opgeleverd.

Over Woonveste
Woonveste, Afrikalaan 92 in Drunen, is een ondernemende en betrokken wooncorporatie in de regio Heusden, Haaren en ’s-Hertogenbosch. Bij ons staat de klant voorop, in het bijzonder ouderen, mensen met een beperking en mensen met een laag inkomen. Wij bieden een ruime keus aan betaalbare en goede woningen in een fijne woonomgeving.

Meer informatie
Binnenkort volgt meer informatie over de sociale huurwoningen op onze website www.woonveste.nl.