Parkeren en veiligheid tijdens werkzaamheden in Goede Morgen - Geerpark
Nog een paar plekjes vrij voor de inspiratie- en schetssessie voor je eigen bio- en diverse droomtuin
18 februari 2020
Denk mee over de straatnamen in Tot Morgen fase 2
20 februari 2020

Parkeren en veiligheid tijdens werkzaamheden in Goede Morgen

Dit voorjaar start ontwikkelaar Janssen de Jong met de bouw van de laatste woningen in Goede Morgen. Tijdens de bouw worden extra maatregelen genomen om het parkeren beter te reguleren. Ook wordt de toegang van Mol naar Geerpark tijdelijk afgesloten om de situatie veilig te houden.

Parkeren langs het park

Tijdens de bouw van het noordelijke deel van Goede Morgen bleek dat het voor de werknemers op de bouw moeilijk was om te parkeren en daarbij de berm van het park te ontzien. Vervelend voor alle partijen. Tijdens de bouw in het oostelijke deel van Goede Morgen (inclusief de woningen aan de Lisdodde) verwachten we dat dit niet afneemt. Daarom gaat de gemeente het parkeren reguleren voor werknemers op de bouwplaats; er mag tijdens de bouwactiviteiten in de berm van het park geparkeerd worden onder de volgende voorwaarden:

  • Parkeren mag niet voor de ingangen van het park. Om dat te stroomlijnen plaatst ontwikkelaar Janssen de Jong hekken.
  • Men moet zover mogelijk van de weg af parkeren zodat er ongeveer een meter beschikbaar is zodat er genoeg zicht is om veilig over te steken.
  • Ontwikkelaar Janssen de Jong houdt de berm schoon tijdens de bouwactiviteiten.

Afsluiting Mol

Om de situatie veilig te houden wordt de toegang van de Mol naar Geerpark voor voetgangers tijdelijk afgesloten. De toegang van en naar Geerpark voor voetgangers en fietsers vanaf de Priemsteeg (nabij de Van Hogendorplaan) blijft open, net als de verbinding via de parkeerkoffer achter de woningen aan de Bever.

Tijdens de bouw van de laatste woningen in de Lisdodde mag de aannemer tijdelijk een kraan plaatsen op de rijbaan. De westzijde van de Lisdodde is dan altijd via de Haagwinde bereikbaar voor doorgaand verkeer.

We hopen hiermee zoveel mogelijk overlast te voorkomen tijdens de werkzaamheden. Bekijk hier het kaartje.