Ontwikkelingen Hof van Morgen - Geerpark
13 november: meedenken over buurtvereniging Geerpark
24 oktober 2017
Solar Bench in Geerpark
31 oktober 2017

Ontwikkelingen Hof van Morgen

Dinsdagavond 24 oktober kwamen bewoners van Hof van Morgen, team van Geerpark en ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong bijeen. Tijdens de bijeenkomst werden de bewoners geïnformeerd over de komende ontwikkelingen in hun buurtje. In de presentatie kan je (nog eens) lezen wat er op de planning staat en hoe de ontwikkelaars te werk gaan.

Daarbij werd duidelijk dat pas in het 4e kwartaal van 2018 gestart kan worden met de inrichting van het binnengebied van het Hof van Morgen omdat dan de huurwoningen gereed zijn. Maar er is afgesproken dat er daarvoor al wel wat werkzaamheden uitgevoerd worden om de overlast tot die tijd te beperken. In november en december zullen de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd in Hof van Morgen:

  • Er wordt voor de woningen van Geerpark (huisnrs. 40 t/m 50 “even”) een trottoir aangelegd.
  • Voor alle bewoners die verplicht moeten parkeren op eigen terrein komt er alvast een tijdelijke inrit in het openbaar gebied. Deze tijdelijke inritten worden aangelegd op de juiste hoogte zodat iedereen hier goed op kan aansluiten met het eigen straatwerk. De tijdelijke inritten bestaan uit gebruikte betonstraatstenen.
  • Tegen de erfgrens aan de voorzijde van reeds gerealiseerde woningen in het binnengebied van Hof van Morgen (Libel 1 t/m 9 “oneven”, Dagpauwoog 1 t/m 5 “oneven” en 2 t/m 10 “even”) wordt alvast een opsluitband geplaatst zodat bewoners het strookje tussen de woning en perceelgrens zelf kunnen inrichten.
  • Daar waar bewoners zelf nog geen verharding hebben aangelegd tussen perceelsgrens en bouwstraat wordt ter hoogte van de voordeur een smal paadje aangelegd van bijvoorbeeld betontegels.