Verbreding Mortelweg - Geerpark
Geerpark toont lef!
5 oktober 2016

Verbreding Mortelweg

Het Geerpark is volop in ontwikkeling. De aanleg van nieuwe natuur en de bouw van de woningen verloopt voorspoedig. De wijk groeit en krijgt steeds meer vorm. Voor een nog betere bereikbaarheid van het Geerpark en de omgeving is het nodig de Mortelweg te verbreden. Het gaat om het gedeelte van de Mortelweg tussen het Geerpark en de Abt van Engelenlaan.

De werkzaamheden starten half oktober en duren ongeveer 10 weken. Tijdens de werkzaamheden is de Mortelweg tussen het Geerpark en de Abt van Engelenlaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer van en naar het Geerpark kan tijdens de werkzaamheden gebruik maken van het gedeelte Mortelweg tussen het Geerpark en de Wolput en de doorgang richting de Priemsteeg. Het bouwverkeer blijft gebruik maken van het pad van en naar de Tuinbouwweg.

Eénrichtingsverkeer
De Mortelweg tussen het Geerpark en de Wolput is een smalle weg. Afhankelijk van hoeveel verkeer gebruik maakt van deze weg, kijken we tijdens de werkzaamheden of het nodig is hier éénrichtingsverkeer in te stellen.