Wandeling en workshop biodiversiteit voor Nederland Leest 2019 - Geerpark
Wie doet wat in Geerpark? 
12 november 2019
Fotowedstrijd: Geerpark in beeld!
14 november 2019

Wandeling en workshop biodiversiteit voor Nederland Leest 2019

De Bibliotheek staat in de maand november in het teken van Duurzaamheid, het thema van Nederland Leest 2019. Geerpark, Buurt Bestuurt Geerpark en Bibliotheek Heusden organiseren daarom een wandeling en workshop over biodiversiteit door de groene, sociale nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen.

Onder leiding van Landschapsarchitect Thomas Jansen wandelen we door Geerpark. Daarna is er in informatiecentrum Morgenland een inspiratiesessie en workshop om een eigen biodiverse droomtuin te creëren. Met de opgedane ideeën kan men mogelijk in het voorjaar zelf aan de slag in de eigen tuin. Voor een broodje wordt gezorgd. Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 30 mensen meedoen. Geef je gauw op via de volgende link: https://bibliotheekheusden.op-shop.nl/615/excursie-geerpark/16-11-2019

Over Nederland Leest

Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de Bibliotheek. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal maar een thema. Dit jaar is dat Duurzaamheid. Leden en niet-leden van de Bibliotheek kunnen gratis het boek Winterbloei van Jan Wolkers in de deelnemende Bibliotheken ophalen. Tijdens de excursie zal er voor alle deelnemers een exemplaar aanwezig zijn.