30 juni sneak preview nieuwe woningen Goede Morgen - Geerpark
Te huur: vrije sector huurwoningen in fase 1 van Goede Morgen
31 mei 2018
Uitbreiding waterslinger
8 juni 2018

30 juni sneak preview nieuwe woningen Goede Morgen

Ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn vergevorderd met de voorbereidingen voor de tweede fase van Goede Morgen. Dit  deel bestaat uit 53 koopwoningen en gaat na de zomervakantie in verkoop. Op zaterdag 30 juni is er een sneak preview voor belangstellenden. Dan worden de eerste woningontwerpen onthuld.
 
De tweede fase ligt werkelijk prachtig, direct aan het grote park en omzoomd door de waterslinger. Met maar liefst 14 verschillende woningtypes is er veel diversiteit en voor ieder wat wils. Zo komt er een mix van hoek- en tussenwoningen, verschillende twee-onder-een-kapvarianten, patio’s en diversen vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen in de stijlvolle jaren 30-stijl. Klassieke charme dus, maar dan wel gecombineerd met duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Alle woningen zijn, net als in de eerste fase, nul-op-de-meter en gasloos. Helemaal klaar voor de toekomst.
 
Sneak preview op bouwlocatie 
Nieuwsgierig geworden? Op  zaterdag 30 juni van 10.30 en 12.00 uur ben je van harte welkom in Geerpark voor een sneak preview. Onder het genot van een kopje koffie presenteren we je hier met trots de eerste woningontwerpen van deze mooie nieuwe fase. De makelaars zijn aanwezig om je te voorzien van alle informatie omtrent de verkoop en de bijzondere wijk Geerpark. Kom vrijblijvend een kijkje nemen, wellicht is jouw droomwoning hier wel te vinden. 
 (Vrije inloop, locatie: tent in het park, bereikbaar via Abt van Engelenlaan-Mortelweg).

Op de hoogte blijven?
Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen?  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. De ontwikkelaar houdt je dan op de hoogte en je ontvangt straks een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.  Kijk ook op http://www.goedemorgengeerpark.nl/