28 januari: kom naar de woonmarkt van Geerpark! - Geerpark
Denk mee over de straatnamen in Goede Morgen
13 januari 2017
Ruim 300 bezoekers op de woonmarkt van Geerpark
30 januari 2017

28 januari: kom naar de woonmarkt van Geerpark!

Zaterdag 28 januari tussen 13.00 uur en 15.00 uur organiseert Geerpark een woonmarkt voor geïnteresseerden in een nieuwe woning of vrije kavel. Bezoekers ontvangen er alle informatie over het nieuwe aanbod van duurzame woningen en vrije kavels. De woonmarkt is ook de start verkoop van de eerste 50 woningen van de nieuwe buurt Goede Morgen van ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong. Ook kan je meer informatie ophalen over de 35 vrije kavels die dit voorjaar in verkoop gaan. De woonmarkt vindt plaats aan de rand van Geerpark bij Abdijhof Mariënkroon, Abdijlaan 8 in Nieuwkuijk.

De betrokken stedenbouwkundige en landschapsarchitect geven een aantal keer een presentatie over de stedenbouwkundige opzet van de wijk. Met uitleg over de natuur en het groen met het park als hart van de wijk, verkeer en parkeren en de toekomstige ontwikkeling van Geerpark. Kinderen kunnen onder begeleiding heerlijk knutselen en tekenen. Ook de huidige bewoners en omwonenden van Geerpark zijn uiteraard van harte welkom!

Goede Morgen in verkoop: 50 woningen zonder energierekening
Goede Morgen is het nieuwste deelproject in Geerpark. Op 28 januari gaan de eerste 50 woningen in de verkoop. Met negen verschillende woningtypes in Oud-Hollandse stijl wordt dit deel gevarieerd en sfeervol. Er is een mooie mix van vrijstaande woningen, patio’s, twee-onder-een-kap en hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en dus voorbereid op de toekomst: je wekt je eigen energie op met behulp van natuurlijke bronnen en hebt geen energierekening. Wonen in Goede Morgen is een slimme keus. Meer informatie op www.goedemorgengeerpark.nl

Unieke vrije kavels
Zelf bouwen in Geerpark? Dit voorjaar komen er zo’n 35 nieuwe kavels op de markt. Deze zijn mooi gelegen ten noorden van het park. Daarnaast zijn er nog twee kavels te koop aan de Mortelweg. En meerdere kavels aan de Otter. De breedte van de kavel is hier zelf te bepalen en er kan welstandsvrij gebouwd worden. Zo kunnen bewoners echt het huis van hun dromen realiseren! De MogelijkMakers van de gemeente Heusden begeleiden de zelfbouwers van koop tot vergunning. Meer informatie op www.geerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl.