Ruim 300 bezoekers op de woonmarkt van Geerpark - Geerpark
28 januari: kom naar de woonmarkt van Geerpark!
17 januari 2017
Derde koperskijkdag Mariënhof
16 februari 2017

Ruim 300 bezoekers op de woonmarkt van Geerpark

Op 28 januari organiseerde Geerpark een woonmarkt voor geïnteresseerden in een nieuwe woning of vrije kavel. Zodra de deuren opengingen stroomden de bezoekers binnen. In totaal lieten ruim 300 bezoekers zich informeren over de mogelijkheden om in Geerpark te wonen. Er was volop interesse voor het nieuwe aanbod woningen en kavels. Ook de presentatie van de betrokken stedenbouwkundige en landschapsarchitect trok volle zalen. Zij vertelden over de filosofie van Geerpark en de ontwikkeling van de natuur, woongebieden, verkeer en parkeren, water etc.

Voorkeur aangeven Goede Morgen
Zo’n 125 mensen hebben zich tijdens de woonmarkt geregistreerd als belangstellende voor Goede Morgen. Geïnteresseerden in Goede Morgen hebben tot 6 februari 12.00 uur de tijd om de belangstelling en voorkeur voor een specifiek woningtype en bouwnummer aan te geven. Daarna volgt de toewijzing en worden mensen uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij de makelaar. Voorkeursformulieren zijn aan te vragen bij de betrokken makelaars en vanaf maandag te downloaden vanaf www.goedemorgengeerpark.nl.Vanaf 30 januari gaat de interactieve plankaart en informatie over woningtypen, met prijzen online. Dan is ook de brochure te downloaden.

Unieke vrije kavels
Ook de MogelijkMakers hebben tijdens de woonmarkt geïnteresseerde zelfbouwers verteld over alle mogelijkheden in Geerpark. Er was veel belangstelling voor de 35 nieuwe kavels die dit voorjaar op de markt komen. Deze zijn mooi gelegen ten noorden van het park. Meer informatie op www.geerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl.