Bouw laatste fase Goede Morgen van start - Geerpark
Noodopvang in Morgenland
20 april 2020
Eerste woning Goede Morgen fase 2 opgeleverd
30 april 2020

Bouw laatste fase Goede Morgen van start

De vaart zit er lekker in in Geerpark! Deze week weer een mooie mijlpaal want de bouw van de 4e en daarmee laatste fase van Goede Morgen is gestart. Alle 24 woningen zijn reeds voor start bouw verkocht. In deze fase verrijst een mooi gevarieerd aanbod van hoek-en tussenwoningen, ruime twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allen in de kenmerkende jaren ’30 architectuur die we ook in fase 2 van Goede Morgen zien verrijzen. Deze laatste fase ligt ook weer op een prachtige plek, tussen de waterslingers en met het grote wijkpark om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen!

Met het lekkere weer was het een prachtig moment geweest om samen met de kopers te proosten op een voorspoedige bouw van deze deelfase. Helaas kunnen we momenteel door de corona maatregelen geen bijeenkomsten organiseren. We zullen de kopers daarom zo veel mogelijk in beeld en geluid meenemen in de vorderingen die buiten zichtbaar zijn op de bouwplaats. Binnenkort in onze eerste vlog daarover meer!

Gelukkig gaat het werk op de bouwplaats, ondanks de corona-crisis onverminderd hard door. Zo wordt het deel tussen de waterslingers momenteel bouwrijp gemaakt en wordt er in het deel wat grenst aan fase 2 geboord om de duurzame bodemwarmtebron aan te brengen. Binnenkort zullen de funderingscontouren van de woningen zichtbaar worden en sluiten we het plandeel Goede Morgen af met nog eens 24 prachtige woningen.

Start verkoop 38 woningen Tot Morgen
De wijk groeit verder in het nieuwe deelgebied Tot Morgen, achter het park. Geerpark BV, een combinatie van ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans ontwikkelt daar 38 koopwoningen in modern-landelijke stijl. Het aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, twee-onder-een-kap en patio’s. In mei gaan de woningen in verkoop. Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).