Eerste woning Goede Morgen fase 2 opgeleverd - Geerpark
Bouw laatste fase Goede Morgen van start
24 april 2020
Geerpark breidt uit met 38 duurzame koopwoningen in ’Tot Morgen’
30 april 2020

Eerste woning Goede Morgen fase 2 opgeleverd

Vandaag is de eerste woning in Goede Morgen fase 2 opgeleverd. Uiteraard werden er extra voorzorgsmaatregelen genomen in verband met de RIVM-richtlijnen. Met behulp van een handig knijpertje overhandigde uitvoerder Nick de sleutels op veilige afstand aan de nieuwe bewoners. En met slechts één opleverpuntje kunnen zij nu echt gaan genieten van hun nieuwe patiowoning. De opleveringen van de overige patiowoningen en de eerste twee-onder-één-kapwoningen volgen in de komende periode. Aan de vrijstaande woningen gelegen aan het park wordt nog hard gewerkt. Deze woningen zullen als laatste worden opgeleverd, maar het resultaat tot nu toe is al prachtig en zeker het wachten waard!

Bouw laatste fase Goede Morgen ook van start
De vaart zit er lekker in in Geerpark. Ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans (Geerpark BV) zijn niet alleen ver gevorderd met de bouw van de 53 koopwoningen uit fase 2. Vorige week is Janssen de Jong Bouw ook gestart van laatste fase van dit plandeel. Momenteel worden de bronnen geboord voor de bodemwarmtepompen zodat starks ook deze woningen duurzaam verwarmd kunnen worden. Alle 24 woningen in deze fase zijn al verkocht. Heb jij achter het net gevist? Kijk dan snel op totmorgengeerpark.nl waar we zijn gestart met de presale van het nieuwe plandeel Tot Morgen!

Presale 38 woningen Tot Morgen gestart
De wijk groeit verder in het nieuwe deelgebied Tot Morgen, achter het park. Geerpark BV ontwikkelt daar 38 koopwoningen in modern-landelijke stijl. Het aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, twee-onder-een-kap en patio’s. De presale is in volle gang. Wees er op tijd bij! Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).