Bouwverkeer en overlast Tot Morgen fase 1 - Geerpark
Start bouw Tot Morgen fase 1
8 februari 2021
Vervanging drempel door overlast bij Hof van Morgen
19 februari 2021

Bouwverkeer en overlast Tot Morgen fase 1

Bouwen geeft natuurlijk altijd enige hinder, denk aan bouwverkeer, parkeerhinder, herrie en drukte in de wijk. Hinder mag echter geen overlast worden. Dat probeert Geerpark BV (Hendriks Coppelmans & Janssen de Jong) zoveel mogelijk te voorkomen. De impressie hieronder geeft een beeld van de bouwplaatsinrichting (keten en containers) en bouwverkeerroutes.

De bewoners van SamenBouwen.IN kunnen hinder ervaren. Zo kunnen zij bijvoorbeeld niet van alle parkeerkoffers gebruikmaken. De parkeerkoffer aan de parkzijde is nodig als (veilige) werkruimte en voor opslagcontainers. In onderstaand kaartje kun je zien waar door bewoners geparkeerd kan worden (groen) en waar niet (rood). Bewoners van SamenBouwen.IN komen via de pijl bij hun woning, zie afbeelding hieronder. Deze rijroute – op de afbeelding – geldt pas vanaf het moment dat de laatste woningen van SamenBouwen.IN zijn opgeleverd. Dat is circa week 10 (medio maart). Tot die tijd geldt een andere rijroute. De huidige rijroute is met bouwhekken duidelijk gemaakt.

De uitvoerder zorgt steeds voor een goede toegankelijkheid van wegen voor omwonenden en met name ook voor de bewoners van SamenBouwen.IN. Ook worden de wegen regelmatig schoongemaakt. Verder controleert het team op zwerfafval. Ervaar je ondanks de inspanningen veel overlast, heb je vragen of kan er iets beter? Laat het dan weten: hendrikscoppelmans.nl/tiptop.

Wegafsluiting straat ‘Geerpark’
Tijdens de bouw van Tot Morgen fase 1 is het noodzakelijk om de straat ‘Geerpark’ een aantal keren voor zowel auto’s, fietsers alsook voetgangers, af te sluiten voor doorgaand verkeer. Dit is met name het geval op momenten dat hier grote bouwmachines moeten worden opgesteld. Zodra de straat Geerpark wordt afgesloten wordt dit aan de zijde van de Tuinbouwweg met een omleidingsbord aangeduid.