De eerste woning in Tot Morgen Geerpark is verkocht - Geerpark
5 tips voor je droomtuin
11 juni 2020
Waterslinger: geen zwemwater
22 juni 2020

De eerste woning in Tot Morgen Geerpark is verkocht

De allereerste woning in deelgebied Tot Morgen in duurzame wijk Geerpark is verkocht. Op maandag 15 juni zetten Vlijmenaren Rafe Lommers en Susanne van Bokhoven hun handtekening onder de koopovereenkomst van hun nieuwe huis. Bijzonder, want het is al hun tweede woning in de jonge wijk.

Rafe en Susanne wonen sinds begin 2019 in een hoekwoning in de eerste fase van deelgebied Goede Morgen. Ze hebben het enorm naar hun zjn in Geerpark en zijn inmiddels alweer toe aan een volgende stap. En die nieuwe grotere woning moest absoluut in dezelfde wijk staan, want het stel is ontzettend tevreden over het wonen in de wijk. De twee-onder-een-kapwoning Parkzicht aan de rand van Tot Morgen was precies wat ze zochten. Met z’n modern-landelijke architectuur, royale ruimte, veranda aan de voorzijde en bovenal het prachtige uitzicht op zowel het park als de waterslinger, twee van de belangrijkste pluspunten van Geerpark.

‘Biodivers’ presentje

De ondertekening vond plaats in het bijzijn van de verkopende makelaars Staete en Van de Zande en kopersbegeleider Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling. Hij heette de kopers welkom namens Geerpark BV (een samenwerkingsverband met Janssen de Jong Projectontwikkeling). Rafe en Susanne ontvingen als welkomstpresentje een duurzaam houten vogelhuisje. Een mooie eerste toevoeging voor hun nieuwe tuin, waar wonen niet alleen geweldig wordt voor Rafe en Susanne, maar ook voor de vogels die zich nestelen in de groene wijk. Het vogelhuisje past perfect bij het duurzame karakter van de wijk en stimuleert daarnaast de biodiversiteit. De nestkastjes zijn gemaakt door bewoners van Bronlaak, een unieke dorpsgemeenschap waar mensen met beperkingen én talenten met een zorg- of hulpvraag het dagelijks leven delen.

In trek

De verkoop in Tot Morgen verloopt zeer voorspoedig. De woningen zijn bijzonder in trek. Van de 38 nul-op-de-meterwoningen die beschikbaar zijn in de eerste fase van dit plangebied, zijn er mondeling al 26 verkocht. Bekijk de kavelkaart voor meer informatie over de actuele verkoopstatus.