Deelnemers ‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ tekenden koop- en aannemingsovereenkomsten - Geerpark
Feest in Goede Morgen: hoogste punt huurwoningen Woonveste bereikt!
31 oktober 2019
Geerpark begin 2020 binnen de bebouwde kom
8 november 2019

Deelnemers ‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ tekenden koop- en aannemingsovereenkomsten

Een mijlpaal voor SAMENBOUWEN.IN in Geerpark: op 30 oktober werden de koop- en aannemingsovereenkomsten ondertekend! In ‘Tot Morgen’, ten noorden van het centrale park, komen zestien koopwoningen, geheel naar de wens van de toekomstige bewoners. De woningontwerpen zijn in samenspraak met de deelnemers al uitgewerkt en de omgevingsvergunning is door de gemeente Heusden verleend.

SAMENBOUWEN.IN realiseert acht rijwoningen en acht patiobungalows. In samenspraak met de toekomstige bewoners heeft de architect de woningontwerpen uitgewerkt en op basis hiervan heeft de gemeente Heusden inmiddels de omgevingsvergunning verleend. Allen woningen zijn NOM. Dit betekent dat de woning evenveel energie opwekt als dat een bewoner gemiddeld verbruikt. En dit sluit perfect aan op de ambitie van Geerpark. .

In Van der Aa Bouwbedrijf uit Elshout hebben de deelnemers een enthousiaste aannemer gevonden die ernaar streeft om in het 1e kwartaal van 2020 te starten met de bouw. Voldoende redenen voor de deelnemers om op woensdagavond 30 oktober jl. gezamenlijk de koop- en aannemingsovereenkomsten te ondertekenen! De deelnemers gaan nu verder met de aannemer in overleg, om ook de afwerking nog af te stemmen op hun wensen.

Alle woningen zijn op dit moment bezet, maar wil jij meer weten over deze manier van bouwen? Neem dan contact op via mail info@samenbouwen.in of telefonisch via 040 –  242 32 23 (SAMENBOUWEN.IN GEERPARK). Kijk voor meer informatie op http://samenbouwen.in/projecten/samen-bouwen-geerpark/.