Een feestje op de bouwplaats van Goede Morgen - Geerpark
Overbruggen en uitkijken in het park in Geerpark
27 september 2019
Feest in Goede Morgen: hoogste punt huurwoningen Woonveste bereikt!
31 oktober 2019

Een feestje op de bouwplaats van Goede Morgen

Op donderdag 10 oktober vierden de ontwikkelaars en de toekomstige bewoners de start bouw van fase 2 en het hoogste punt van fase 3 van Goede Morgen. Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling ontwikkelen het project Goede Morgen gezamenlijk onder de naam Geerpark B.V. Janssen de Jong Bouw realiseert fase 2 (53 koopwoningen) en Hendriks Coppelmans fase 3 (7 koopwoningen en 15 huurwoningen).

Een bericht voor de toekomst begraven in een tijdscapsule
Na het praatje van wethouder Kees van Bokhoven gaf projectleider Marcel Ruijsch een verdere toelichting op de status van de bouwwerkzaamheden. Hierna kregen de toekomstige bewoners van fase 2 de mogelijkheid om een tijdscapsule te begraven onder hun woning. Veel bewoners maakten hier gebruik van en hadden een persoonlijk bericht of voorwerp meegenomen. De tijdscapsule werd op ieders eigen kavel begraven en komt de komende decennia niet meer uit de grond. De toekomstige bewoners van de koopwoningen in fase 3 hesen gezamenlijk de vlag om het hoogste punt van de bouw te vieren. Volgende week vieren we samen met woningcorporatie Woonveste het hoogste punt bij de huurwoningen.

Na deze officiële momenten werd er onder het genot van een hapje en een drankje geproost op een voorspoedige bouw. Een mooie gelegenheid voor de toekomstige bewoners om alvast kennis te maken met de buren.