Eerste woning van Goede Morgen fase 2 verkocht - Geerpark
Hoogste punt bereikt bij 56 sociale huurwoningen Goede Morgen
26 september 2018
Duurzame huizenroute 3 en 10 november
16 oktober 2018

Eerste woning van Goede Morgen fase 2 verkocht

Remco en Vera zetten  als eerste een handtekening onder het koopcontract voor een mooie duurzame tussenwoning. Namens het hele team van Goede Morgen: van harte gefeliciteerd! Goede Morgen heeft voor ieder wat te bieden, zo zijn er hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen in een mooie jaren ’30 stijl. Je woont hier heerlijk in alle rust, direct aan het grote wijkpark en de waterslinger. Toch liggen het centrum van Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch letterlijk om de hoek en heb je in Goede Morgen geen, tot hele lage energielasten. Een ideale combinatie die zorgt voor een grote belangstelling voor het project.

In voetsporen ouders
De eerste kopers van Goede Morgen fase 2 huren op dit moment in ‘s-Hertogenbosch en kopen in Goede Morgen hun eerste koopwoning. Ze volgen daarmee het voorbeeld op van de ouders van Remco, die in Goede Morgen fase 1 ook de eerste kopers waren. Beide wonen straks heerlijk in een mooie gevarieerde wijk en in een woning die voldoet aan al hun wensen. Daarnaast is hun woning ook nog eens helemaal klaar is voor de toekomst. De energie wordt namelijk opgewekt door de bodemwarmtepomp en de zonnepanelen op het dak. Dat scheelt in de maandlasten en je hoeft je geen zorgen te maken over de overgang naar een gasloos Nederland. Hoe heerlijk is dat!

Kom jij ook in Goede Morgen wonen?
Wil jij net als Remco en Vera ook wonen in een ruime woning aan de waterslinger of het wijkpark? Kijk dan ook verder dan ‘s-Hertogenbosch, want letterlijk om de hoek is zoveel meer te krijgen. Voor het actuele aanbod kijk je op de plankaart of neem contact op met een van de makelaars. Er zijn nog maar een paar woningen per direct beschikbaar!