Even voorstellen: projectleider Celine op de Laak - Geerpark
Geerpark binnen de bebouwde kom
21 februari 2019
Geslaagde workshop en inspiratiesessie Plan ‘t
1 maart 2019

Even voorstellen: projectleider Celine op de Laak

Beste (toekomstige) Geerparkers,

Graag grijp ik de kans om me aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Celine op de Laak en ik ben de nieuwe projectleider van Geerpark. Ik werk al sinds eind 2013 bij de gemeente Heusden. In 2016 ben ik gestart als projectleider woningbouw van een aantal kleinere woningbouwprojecten, zoals de Parklaan in Vlijmen.

De afgelopen maanden heb ik al meegewerkt aan dit project en heb ik een aantal van jullie al mogen leren kennen. Ook heb ik ontdekt hoe bijzonder Geerpark is. Ik heb dan ook erg veel zin om samen met Team Geerpark een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van deze mooie, duurzame woonwijk.

De komende periode staat er in Geerpark veel te gebeuren, waaronder de opening van het informatiecentrum en afronding van het park. Ik kijk ernaar uit om jullie daar, of bij een andere gelegenheid, te leren kennen. Tot snel!