Geerpark breidt uit met 36 duurzame koopwoningen in Tot Morgen fase 2 - Geerpark
Woonrijp maken laatste gedeelte Hof van Morgen
12 april 2021
Maaibeleid en groenonderhoud in Geerpark
18 mei 2021

Geerpark breidt uit met 36 duurzame koopwoningen in Tot Morgen fase 2

30 april 2021

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen breidt verder uit ten noorden van het park. Terwijl er druk gebouwd wordt aan de eerste fase van deelgebied Tot Morgen, komt ontwikkelaar Geerpark BV alweer met de tweede fase. De 36 nul-op-de-meterwoningen die hier gebouwd worden, krijgen een vergelijkbare signatuur als de eerdere woningen in het deelgebied: modern-landelijk met stoere materialen, maar wel met een eigen ‘touch’. De woningen gaan op 18 mei in verkoop. Speciaal voor ‘vroege vogels’ is op 30 april de pre-sale gestart. Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de eerste impressies van de woningen bekijken en alvast inschrijven op de woning van hun voorkeur.

Wonen aan de waterslinger
In Tot Morgen komt een gevarieerde mix van verschillende woningtypes: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 7 gelijkvloerse woningen, 15 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. De woningen van Tot Morgen fase 2 liggen direct aan of dichtbij de waterslinger. Er is gekozen voor een modern-landelijke architectuurstijl met bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor bewoners nog meer kunnen genieten van de natuur die Geerpark zo kenmerkt. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Pre-sale gestart
Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de woningen bekijken. Inschrijven voor de pre-sale kan tot en met 9 mei. Inschrijvers krijgen voorrang bij de verkoop, die op 18 mei van start gaat. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of bij de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 7820982 / nieuwbouw@staete.nl).