Geerpark breidt uit met 38 duurzame koopwoningen in ’Tot Morgen’ - Geerpark
Eerste woning Goede Morgen fase 2 opgeleverd
30 april 2020
Wandelbrug in het park open
7 mei 2020

Geerpark breidt uit met 38 duurzame koopwoningen in ’Tot Morgen’

Duurzame wijk Geerpark in Vlijmen breidt verder uit ten noorden van het wijkpark. In deelgebied Tot Morgen komen in totaal 155 zelfbouwkavels en koop- en huurwoningen. De 38 nul-op-de-meterwoningen die Geerpark BV ontwikkelt in de eerste fase van Tot Morgen, krijgen een geheel eigen signatuur: onderscheidend in architectuur, maar mooi passend bij de sfeervolle stijl van Geerpark. De woningen gaan op 16 mei in verkoop. Op 27 april is de pre-sale gestart. Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de eerste impressies van de woningen bekijken en zich inschrijven.

Mix van woningtypes in modern-landelijke stijl
In Tot Morgen komt een gevarieerde mix van verschillende woningtypes: 10 twee-onder-een-kapwoningen (in twee varianten), 5 patio’s, 19 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. De woningen van Tot Morgen fase 1 liggen direct aan of dichtbij het grote wijkpark of met uitzicht op de waterslinger. Er is gekozen voor een modern-landelijke architectuurstijl. De woningen zijn daarmee duidelijk anders dan in de voorgaande delen van de wijk. Ze hebben een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor bewoners nog meer kunnen genieten van de natuur die Geerpark zo kenmerkt. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Presale gestart
Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de woningen bekijken. Inschrijven voor de pre-sale kan tot 6 mei. Inschrijvers krijgen voorrang bij de verkoop, die op 16 mei online van start gaat. Bij de start van de verkoop zijn makelaars en de kopersbegeleider beschikbaar voor vragen. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of bij de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en