Geslaagde kennismakingsbijeenkomst bewoners Goede Morgen l - Geerpark
Bouwrijp maken Morgenrood
14 augustus 2019
In gesprek over bewonersonderzoek op 2 oktober
13 september 2019

Geslaagde kennismakingsbijeenkomst bewoners Goede Morgen l

Hoe leuk is dat: je komt in een nieuwe wijk te wonen en wordt meteen getrakteerd op een brunch als kennismaking. In Geerpark gebeurde dat gisteren, op zondag 25 augustus. De nieuwe bewoners van Goede Morgen fase 1 werden op een brunch getrakteerd door Buurt Bestuurt ter ere van de oplevering van hun nieuwe woning. Buurt Bestuurt wil hiermee de nieuwe bewoners op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen.

De dag startte met een wandeling voor de vroege vogels in het Vlijmens Ven en de Moerputten onder leiding van een gids. Zo konden de bewoners die nog maar net in Geerpark wonen hun omgeving beter leren kennen. Daarna was er voor iedereen een heerlijke brunch en een vogelknutselpakket. Een leuk kadootje helemaal passend bij deze duurzame wijk. Voor de kinderen was er een springkussen en een make-up artist maakte mooie kunstwerkjes op armen en gezichtjes. Zo’n 65 bewoners en ruim 25 kinderen genoten van al het lekkers en leuks en maakten nader kennis met elkaar.

Na een inleiding door de voorzitter van Buurt Bestuurt (Francois Goedhart), nam wethouder Mart van der Poel het woord. Hij sprak zijn waardering uit voor dit initiatief en hoopt dat het een voorbeeld is voor alle nieuwe bewoners om elkaar te blijven opzoeken en het samen goed en gezellig te hebben.