Meedenkavond Ontwerp van de binnenhof in Hof van Morgen - Geerpark
Stand van zaken verbreden Mortelweg
30 november 2016
28 januari: eerste woningen Goede Morgen in verkoop
14 december 2016

Meedenkavond Ontwerp van de binnenhof in Hof van Morgen

Geerpark is volop in ontwikkeling en groeit. Onderdeel hiervan is Hof van Morgen. Team Geerpark heeft met omwonenden en (toekomstige) bewoners van Geerpark van gedachten gewisseld over de inrichting van de binnenhof in Hof van Morgen.

Op dinsdag 29 november 2016 werden we hartelijk ontvangen in Abdij Mariënkroon. Aanwezigen (21) ontmoetten elkaar onder het genot van een kopje koffie. Danielle Hulsebos en Pieter Schipper inspireerden de aanwezigen met mogelijkheden om de binnenhof in te richten, onder andere door middel van meerdere schetsen.

Vervolgens werden zij uitgenodigd om aan de hand van de gepresenteerde schetsontwerpen, binnen de aangegeven kaders, ideeën in te brengen voor de terreininrichting en het gebruik daarvan. Zo kunnen zij zelf meebouwen aan de binnenhof. Na het schetsen presenteerden de drie groepen hun ideeën. Het was mooi om te zien dat deze heel dicht bij elkaar lagen. Veel groen, met ruimte voor ontmoeting en spelen.

Afspraken
Met aanwezigen is afgesproken dat Danielle aan de slag gaat met de uitkomsten. Zij vult de schets verder in, geïnspireerd door de ideeën die tijdens de meedenkavond zijn ontstaan. Deze schets wordt in het eerste kwartaal naar de aanwezigen verzonden. In de loop van het jaar wordt de schets een definitief ontwerp. Over het verdere verloop communiceren wij weer zodra er nieuws is.