Stand van zaken verbreden Mortelweg - Geerpark
Bewoners Bever krijgen de sleutel
25 november 2016
Meedenkavond Ontwerp van de binnenhof in Hof van Morgen
30 november 2016

Stand van zaken verbreden Mortelweg

Het verbreden van de Mortelweg is bijna gereed. Dit houdt in dat het verkeer vanuit het Hof van Morgen en Otter gebruik kan gaan maken van deze verbrede ontsluitingsweg richting Abt van Engelenlaan.

Woonrijp maken parkeerkoffer achter Egel en Bever 
Met de bewoners van Egel, Mol en Otter is afgesproken dat nadat de Mortelweg is verbreed de definitieve bestrating in de parkeerkoffer achter Egel en Bever wordt aangebracht.

Op maandag 5 december starten we met bestraten. We verwachten dat de werkzaamheden 3 weken in beslag nemen. Tijdens de bestratingswerkzaamheden is de parkeerkoffer niet bereikbaar. Op het moment dat de Mommersteeg weer bereikbaar is voor doorgaand verkeer starten we met het aanbrengen van de attentie verhogende maatregelen in de Priemsteeg ter hoogte van de parkeerkoffer (attentievlak) en Egel (verhoogd plateau).

Vervolg 
Na de werkzaamheden is de parkeerkoffer vanuit het Hof van Morgen en de Otter alleen tijdelijk bereikbaar voor voetgangers en fietsers. Als de langzaam-verkeer-route vanuit het Geerpark op de Priemsteeg ter hoogte van de Van Hogendorplaan is gerealiseerd, wordt de huidige verbinding, inclusief gronddam, vanuit het Hof van Morgen richting de parkeerkoffer verwijderd.