Overweldigende belangstelling voor 17 vrije kavels Geerpark - Geerpark
38 woningen Nieuwe Morgen fase 1 in pre-sale!
24 maart 2022
Nieuws over deelgebied 3b in Geerpark
13 april 2022

Overweldigende belangstelling voor 17 vrije kavels Geerpark

In totaal schreven 205 mensen zich in voor een van de 17 vrije bouwkavels in Nieuwe Morgen fase 1 in de mooie, duurzame wijk Geerpark in Vlijmen. De inschrijving startte op 22 maart en sloot op 3 april om 23.59 uur.

Nieuwe Morgen is het laatste deelgebied in Geerpark waar De Kavelwinkel kavels aanbiedt om een droomhuis te bouwen. Nu gingen 17 kavels in fase 1 in verkoop. Deze werden allemaal vergeven tijdens de loting door de notaris. Helaas hebben we dus ook een groot aantal mensen moeten teleurstellen. De mensen die zich hadden ingeschreven voor een van deze kavels konden vanuit thuis via een livestream de loting volgen.

Fase 2
Er volgt nog een tweede en laatste fase met vrije kavels in Nieuwe Morgen. Het gaat in deze fase om 7 vrije kavels. Het is nog niet bekend wanneer de verkoop daarvan start. Het nieuws over het vervolg van deze fase wordt gedeeld via de nieuwsbrief van De Kavelwinkel. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via www.dekavelwinkel.nl.

Ook succesvolle pre-sale Geerpark BV
Ook de belangstelling voor de pre-sale van 38 NOM-woningen van Geerpark BV in deze eerste fase van Nieuwe Morgen is overweldigend. Inschrijven kon eveneens tot en met 3 april. Er komen 6 twee-onder-één-kapwoningen, 2 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen, 20 hoek- en tussenwoningen en 10 parkwoningen. De verkoop start eind april/mei 2022, maar voor ‘vroege vogels’ was er al de pre-sale, waarmee ze voorrang krijgen als de officiële verkoop van start gaat.