‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ zet stappen richting start bouw - Geerpark
Verkoop Tot Morgen en Nieuwe Morgen aan Geerpark B.V.
17 september 2019
Inloopbijeenkomst 26 september koopovereenkomst Geerpark BV
19 september 2019

‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ zet stappen richting start bouw

In de nieuwe fase ‘Tot Morgen’, ten noorden van het park komen zestien koopwoningen, geheel naar de wens van de toekomstige bewoners. In samenspraak met de deelnemers van SAMENBOUWEN.IN Geerpark heeft de architect de woningontwerpen inmiddels uitgewerkt en de aanvraag voor een omgevingsvergunning ingediend. De verwachting is dat begin 2020 met de bouw zal worden gestart.

Op deze fraaie plek in Geerpark worden acht rijwoningen en acht patiobungalows gerealiseerd. In samenspraak met de toekomstige bewoners zijn de plattegronden evenals de geveltekeningen inmiddels uitgewerkt en is de materiaalkeuze gemaakt. Daarnaast worden de woningen ‘nul-op-de-meter’. Dit betekent dat de woning evenveel energie opwekt als dat een bewoner bij normaal gebruik gemiddeld verbruikt. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk. De deelnemers sluit naar verwachting begin oktober de aannemingsovereenkomsten en daarna gaan zij de afwerking verder op hun wensen afstemmen.

Interesse?
Wil jij graag meer informatie over het project of deze manier van bouwen ontvangen? Neem dan contact op via mail info@samenbouwen.inof telefonisch via 040 –  242 32 23 (SAMENBOUWEN.IN.GEERPARK). Kijk voor meer informatie op: http://samenbouwen.in/projecten/samen-bouwen-geerpark/.