Start verhuur 11 sociale huurwoningen in Tot Morgen Geerpark fase 2 - Geerpark
Donderdag 22 september bezoek in Geerpark
20 september 2022
Hofje Sterappel Definitief Ontwerp
30 september 2022

Start verhuur 11 sociale huurwoningen in Tot Morgen Geerpark fase 2

In maart 2022 is gestart met de bouw van 11 eengezinswoningen voor Woonveste. Bouwgroep Hendriks Coppelmans realiseert deze woningen namens Geerpark BV. Het is de planning dat de woningen aan de Kriezel en Blauwbleuren in maart 2023 worden opgeleverd. Deze planning is onder voorbehoud van onder andere weersomstandigheden.

De zeer duurzame (energiezuinige) maatregelen bij deze huurwoningen hebben een positieve invloed op de hoogte van de totale woonlasten en de stabiliteit hiervan in de komende jaren. Door het zeer lage energieverbruik heeft een bewoner van een duurzame woning veel minder last van prijsstijgingen in elektra. Deze duurzaamheid gaat om de keuze van de juiste materialen en een gezonde woonomgeving.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 4 oktober via www.woonserviceregionaal.nl reageren op de 11 zeer energiezuinige huurwoningen aan de Kriezel en Blauwbleuren in Tot morgen, Geerpark Vlijmen. De woningen zijn geschikt voor 1 en 2 persoonshuishoudens of kleine gezinnen. Voor deze nieuwbouwwoningen is een voorrangsregeling voor inwoners uit gemeente Heusden van toepassing. Lees hierover meer in de verhuurbrochure op de website.