Hofje Sterappel Definitief Ontwerp - Geerpark
Start verhuur 11 sociale huurwoningen in Tot Morgen Geerpark fase 2
30 september 2022
Vlagviering Tot Morgen Geerpark
30 september 2022

Hofje Sterappel Definitief Ontwerp

Op maandag 4 april organiseerden we een inloopavond over het woonrijp maken van Tot Morgen fase 1. Tijdens deze inloopavond konden omwonenden aangeven of zij verder mee wilden denken over de uitwerking van de inrichting van het hofje aan de Sterappel. Voor dit hofje werkten we drie basisideeën uit. Deze vind je op deze webpagina. Vanuit de drie basisideeën werkten we naar 1 plan.

Op maandag 16 mei hadden Bas, Mieke en Astrid van Team Geerpark het eerste meedenk moment gepland. Tijdens deze avond maakten we met een aantal enthousiaste bewoners eerst een keuze uit de drie schetsen. Er is gekozen voor een combinatie van de schetsen van de formele en informele tuin. De schets is aangevuld met verschillende onderdelen zoals bomen, bankjes enzovoorts.

Het resultaat aan het einde van de avond was een tekening met alle informatie om een nieuw ontwerp te maken. In de weken hierna kon Mieke goed vooruit met het maken van een nieuwe schets. Deze schets hebben we tijdens de 2e avond op 18 juli besproken en de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Het definitief ontwerp is daarna naar de deelnemers verstuurd voor akkoord. En… Nu is het moment om het ontwerp te laten zien aan de bewoners van Geerpark! Het ontwerp staat ook op deze webpagina.

De aanleg van het hofje met vooral groenvoorziening realiseren we in het plantseizoen, in het voorjaar van 2023.