Winnaar Buurt Bestuurt duurzame prijsvraag bekend - Geerpark
Laatste woning Goede Morgen opgeleverd aan tevreden kopers
18 september 2020
Kerckebosch op (online) bezoek bij Geerpark
15 oktober 2020

Winnaar Buurt Bestuurt duurzame prijsvraag bekend

Op de wedstrijd die Buurt Bestuurt organiseerde – om ideeën in te sturen die de biodiversiteit kunnen vergroten – zijn diverse inzendingen  binnengekomen. Dit toont allereerst de betrokkenheid van de bewoners van Geerpark bij hun woonomgeving. Daarnaast hebben alle inzendingen interessante elementen die op een of andere manieren nog eens gebruikt kunnen worden. Buurt Bestuurt bedankt iedereen die heeft meegedaan!
Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn
Naar de mening van de jury is er één idee dat boven de andere uitstak. Dat is van Dayenne om in het Geerpark een gemeenschappelijke kruidentuin aan te leggen door en voor bewoners van Geerpark. Het idee was heel goed uitgewerkt en vooral om dit met bewoners samen op te pakken sprak de jury erg aan. Het past helemaal in de doelstelling van Buurt Bestuurt. Op vrijdag 9 oktober heeft de secretaris van Buurt Bestuurt de cadeaubon op gepaste wijze uitgereikt aan Dayenne.
Van idee tot plan
Om te kijken of het idee ook daadwerkelijk zo uitgevoerd kan worden is uiteraard overleg nodig met diverse betrokken instanties en daar gaat Buurt Bestuurt zeker mee helpen. Ook zullen er bewoners gezocht moeten worden die samen met Dayenne hier de schouders onder gaan zetten. (Wie zich nu al geroepen voelt: buurtbestuurt@geerpark.nl). Daarbij is het belangrijk om, wil het een succes kunnen worden, er ook samen voor te zorgen dat de tuin als deze er eenmaal is ook bijgehouden blijft worden. Ook dat moet nog uitgewerkt worden. Buurt Bestuurt houdt jullie op de hoogte  van de verdere ontwikkelingen van dit mooie initiatief. Names Buurt Bestuurt: uiteraard hartelijk dank aan iedereen die een idee heeft ingezonden.