10 april, 10 uur: start verkoop 48 woningen in Morgenrood - Geerpark
22 huur- en koopwoningen opgeleverd en start verkoop 38 woningen door Geerpark BV
26 maart 2020
Presale 38 woningen Tot Morgen 27 april van start
9 april 2020

10 april, 10 uur: start verkoop 48 woningen in Morgenrood

Op vrijdag 10 april aanstaande, 10.00 uur stipt, start Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV met de verkoop van 48 compleet afgewerkte MorgenWonen-woningen. Deze keer geen ‘start verkoop” op een mooie locatie en ook niet in de ‘huiskamer’ van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV in Tilburg, maar een digitale ‘start verkoop’.

Vandaag de sleutel, MorgenWonen

Alle 48 woningen woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden en plafonds in de gehele woning worden afgewerkt. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een mooie pvc-vloer gelegd, op zolder tapijt en op de trappen vloerbedekking. De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte. Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming. De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken. In de achtertuin wordt tevens een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Zelfs de erfafscheiding met hedera en een dichte poort is al geplaatst. Kortom, vandaag de sleutel, morgen wonen.

Start verkoop online

Een start verkoop op een mooie locatie is momenteel geen optie. Om starters toch de mogelijkheid te bieden om hun toekomstdromen waar te maken besluiten gaan de woningen digitaal in verkoop. Alle woningen zijn vanaf 10 uur op vrijdag 10 april te bekijken op www.morgenwoneninvlijmen.nl. Geïnteresseerden kunnen de woningen uitgebreid bekijken en via een digitaal inschrijfformulier hun voorkeuren aangeven. Tevens is de brochure downloadbaar. Via een aparte knop kunnen eventuele vragen gesteld worden over het project of een specifieke woning.