Presale 38 woningen Tot Morgen 27 april van start - Geerpark
10 april, 10 uur: start verkoop 48 woningen in Morgenrood
8 april 2020
Groene buurtwand in Goede Morgen is onthuld
16 april 2020

Presale 38 woningen Tot Morgen 27 april van start

De verkoop van 38 woningen in de eerste fase van deelgebied Tot Morgen komt steeds dichterbij. Er komen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze ‘early birds’ start ontwikkelaar Geerpark BV (in aanloop op de officiële verkoop) met een presale. De presale begint op 27 april. Inschijvers hebben straks voorrang bij de start verkoop op 16 mei.

In Tot Morgen komt een mix van woningtypes: hoek- en tussenwoningen, beneden- en bovenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patio’s. De woningen liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark of met uitzicht op de waterslinger. Een groot aantal woningen heeft een veranda aan de voorzijde, waardoor je nog meer kunt genieten van de natuur om je heen. In Tot Morgen krijgen de woningen een modern-landelijke architectuur. Alle woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter.

Hoe werkt de presale?

Vanaf 27 april vind je op de projectwebsite www.totmorgengeerpark.nl per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra er overeenstemming is over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en de verkoop officieel van start gaat.

Heb je een voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kun je het online presaleformulier invullen. Wie het presaleformulier vóór 6 mei 2020 invult krijgt straks voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop op 16 mei

De officiële verkoop start op zaterdag 16 mei en vindt online plaats. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst beschikbaar. Je kun je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de digitaal aanwezige makelaars en kopersbegeleider.

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de presale en de start verkoop, en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite totmorgengeerpark.nl.