22 huur- en koopwoningen opgeleverd en start verkoop 38 woningen door Geerpark BV - Geerpark
48 nul-op-de-meterwoningen in Morgenrood. Start verkoop: april 2020
25 maart 2020
10 april, 10 uur: start verkoop 48 woningen in Morgenrood
8 april 2020

22 huur- en koopwoningen opgeleverd en start verkoop 38 woningen door Geerpark BV

Met extra voorzorgsmaatregelen (volgens de richtlijnen van RIVM) zijn vandaag de eerste koopwoningen in Goede Morgen Geerpark fase 3 opgeleverd. Kopers Marlieke en Frank uit Drunen kregen hun sleutel op veilige afstand uitgereikt. Op 26 en 27 maart worden in totaal 7 ‘Buitenkans’woningen opgeleverd. Vorige week al werden de 15 huurwoningen in het plandeel overgedragen aan wooncorporatie Woonveste.

Geerpark heeft er nu weer 22 nieuwe woningen bij. De hoek- en tussenwoningen die opgeleverd zijn, zijn allemaal gasloos en nul-op-de-meter. Ondanks de coronamaatregelen werd het voor de bewoners toch een heel feestelijk moment. Alle reden dus om de vlag uit te hangen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bouw laatste fase Goede Morgen van start

De vaart zit er lekker in want ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong (Geerpark BV) zijn ver gevorderd met de bouw van 53 koopwoningen in fase 2. De eerste woningen zijn naar verwachting begin mei klaar. De bouw van de vierde en laatste fase van dit plandeel gaat in april van start. Alle 24 woningen in deze fase zijn al verkocht.

En door met de start verkoop 38 woningen Tot Morgen

Geerpark groeit verder met het nieuwe deelgebied Tot Morgen, achter het park. Geerpark BV ontwikkelt daar 38 koopwoningen in modern-landelijke stijl. Het aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, twee-onder-een-kap en patio’s.
Alle woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter. Meer informatie over deze woningen vind je op: www.totmorgengeerpark.nl of via de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).