48 nul-op-de-meterwoningen in Morgenrood. Start verkoop: april 2020 - Geerpark
Uitwerkingsplan fase 2 Tot Morgen vastgesteld
16 maart 2020
22 huur- en koopwoningen opgeleverd en start verkoop 38 woningen door Geerpark BV
26 maart 2020

48 nul-op-de-meterwoningen in Morgenrood. Start verkoop: april 2020

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, een Koninklijke VolkerWessels onderneming, ontwikkelt in Morgenrood 48 woningen. In tegenstelling tot het oorspronkelijke plan komen er naast rijwoningen ook een aantal mooie twee-onder-een-kap woningen. Alle woningen worden gebouwd volgens het MorgenWonen-concept en in april start te verkoop.

Een belangrijk kenmerk van MorgenWonen is de fabrieksmatige productie. Dit zorgt voor een verkorting van de bouwtijd en daarom zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats nodig, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

De woningen zijn zó compleet dat je meteen kunt verhuizen

De woningen worden woonklaar opgeleverd, inclusief compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Daarnaast worden alle wanden op iedere verdieping airless wit gespoten, evenals de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een sfeervolle pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking. De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte. Kortom: als je een woning in Morgenrood koopt heb je er zelf weinig omkijken naar en kun je na sleuteloverdracht bijna meteen gaan wonen, hoe makkelijk is dat?!

Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook deze woningen gasloos en nul-op-de-meter. Bij een normaal verbruik heb je dus geen of een hele lage energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst! Meer informatie over het MorgenWonen concept vindt u op www.morgenwonen.nl

Interesse in een woning in Morgenrood? Schrijf in op de website en blijf op de hoogte: www.morgenwoneninvlijmen.nl. Houd hiervoor onze website en Facebook in de gaten.

De tussenwoningen en hoekwoningen zijn er met in twee verschillende groottes, beukmaat: 5,4 m en van 5,7 m (type: 5400 en 5700). Het (bovenstaande) kaartje geeft een impressie van de ligging van de verschillende woningen.