Bouw fase 1 Goede Morgen dit najaar van start - Geerpark
Enquete ondergronds inzamelen gesloten
10 juli 2017
Lopende acties en ontwikkelingen in Geerpark
28 juli 2017

Bouw fase 1 Goede Morgen dit najaar van start

De woningverkoop in de eerste fase van Goede Morgen in Geerpark Vlijmen gaat voortvarend en ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans starten met de bouw. In het najaar gaat de schop in de grond voor de bouw van 41 nul-op-de-meterwoningen, waarvan acht middeldure huurwoningen. Hendriks Coppelmans gaat alle woningen namens de samenwerkende ontwikkelaars bouwen. Naar verwachting krijgen de bewoners eind 2018 de sleutel van hun nieuwe huis.

Duurzaam en energiezuinig wonen dicht bij Den Bosch.
Goede Morgen is het nieuwste deelproject in Geerpark, de duurzame wijk dicht bij Den Bosch. Met negen woningtypes in Oud-Hollandse stijl wordt het hier gevarieerd en sfeervol wonen. Er is een mooie mix van twee-onder-een-kapwoningen, patio’s, vrijstaand en hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en dus voorbereid op de toekomst. Door gebruik van natuurlijke energiebronnen, zoals de zon en aardwarmte,  zijn ze zeer energiezuinig. Je bespaart daardoor op je woonlasten. Voor kopers Robin Bierens en Pleuni de Haas was duurzaamheid een belangrijke reden om te kiezen voor Goede Morgen. “We willen niet alleen groen om ons heen maar ook een steentje bijdragen aan duurzaamheid en een beter milieu”, zegt Pleuni. “Over een paar jaar hoort elke woning energieneutraal te zijn. Fijn dat onze nieuwe woning daar al klaar voor is.”

Ook huurwoningen
Deze fase met 41 nul-op-de-meterwoningen bevat ook acht middeldure huurwoningen, ook allemaal nul-op-de-meter. Deze particuliere huurwoningen worden verhuurd door Stienstra. Wanneer de verhuur van start gaat, is nog niet bekend. Belangstellenden kunnen voor informatie contact opnemen met Patrick Kuijper via p.kuijper@stienstra.nl.

Nog enkele woningen beschikbaar
In de eerste fase van Goede Morgen zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar, in diverse prijsklassen en types. Weten welke woningen nog vrij zijn? Kijk dan op de plankaart van goedemorgengeerpark.nl of neem voor meer informatie contact op met de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).