Droomplek voor zelfbouwers in Morgenzon Geerpark - Geerpark
Eerste woning in Goede Morgen verkocht
29 maart 2017
Inrichting binnenhof Hof van Morgen
5 april 2017

Droomplek voor zelfbouwers in Morgenzon Geerpark

Op 30 maart gingen er royale kavels in de verkoop in Morgenzon Geerpark. De eerste 5 zijn op dezelfde dag nog gereserveerd. Wilt u zelf bouwen, op een exclusieve plek waar u duurzaam, comfortabel en vrij kunt wonen, in dé wijk van de toekomst? Tussen het park, de waterslinger en de weilanden. Waar u ontspannen kunt leven en van het buitenleven genieten? Grijp dan nu uw kans! En zie elke dag hoe de zon opkomt in Geerpark.

Zelfbouwers kunnen hun slag slaan in het nieuwe deelgebied Morgenzon aan de noordzijde van Geerpark. Uniek gelegen tussen het park, de waterslinger en het weidse polderlandschap. Hier is volop ruimte om een droomhuis te bouwen; energiezuinig en comfortabel. Waar kinderen vrij kunnen spelen en u toch dichtbij het gezellige Vlijmen en levendige Den Bosch woont.

Kavels met uitzicht van je dromen
De kavels zijn lekker ruim met een minimale grootte van 400 m2. . U heeft er alle ruimte en vrijheid om welstandsvrij te bouwen. De m2-prijs bedraagt € 362,- exclusief btw.

Uw droom? Nu doen. Straks genieten.
Morgenzon wordt nu bouwrijp gemaakt. Naar verwachting kunt u eind 2017 starten met het bouwen van uw droomhuis. De MogelijkMakers van de gemeente Heusden begeleiden u van koop tot vergunning. Interesse? Neem dan contact op met MogelijkMaker Yvonne Vos, telefoon 06-53834636, of kijk op www.geerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl.

Duurzaam zelfbouwen? Korting op deskundig advies
Duurzaamheid zit in het DNA van Geerpark. Ook voor zelfbouwers in Morgenzon is dit dé ultieme kans om te kiezen voor duurzaam bouwen en wonen. Met schone stroom, energiezuinig en 100% elektrisch. Om kopers hierbij te ondersteunen biedt team Geerpark een adviesgesprek met een deskundig bureau aan tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je een kavel reserveert ontvang je hierover meer informatie.