Eerste woning in Goede Morgen verkocht - Geerpark
De Boomfeestdag was weer een groot succes
23 maart 2017
Droomplek voor zelfbouwers in Morgenzon Geerpark
31 maart 2017

Eerste woning in Goede Morgen verkocht

De lente is voor dit stel uit Empel goed begonnen. Zij kochten gisteren als eerste een woning in Goede Morgen. De komende dagen en weken zetten ook hun nieuwe buren een handtekening onder het koopcontract. Er is veel belangstelling voor de energiezuinige woningen in dit nieuwe deel van de wijk. Ook van buiten Vlijmen. Niet zo gek, want in Goede Morgen woon je niet alleen in een mooie groene omgeving, ook je maandlasten zijn heel gunstig, want de woning wekt zijn eigen energie op.

De eerste kopers van Goede Morgen wonen nu nog met hun twee kinderen in een twee-onder-een-kapwoning in Empel (bij Den Bosch). Een van de kinderen gaat binnenkort het huis verlaten en het stel wil graag wat kleiner gaan wonen. Ze kozen voor een patiowoning in Geerpark. Alles is hier lekker gelijkvloers en de natuur is overal aanwezig. Straks hebben ze vanuit hun nieuwe comfortabele huis uitzicht op de waterslinger. De zon wekt de benodigde energie op en dat scheelt in de maandlasten. Hoe heerlijk is dat!

Wil je weten welke woningen nog beschikbaar zijn in dit mooie nieuwe deel van Geerpark? Informeer dan bij een van de makelaars: Van de Zande makelaardij, Plein 9 Vlijmen (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars, Plein 7a Vlijmen (073-5117000 / nieuwbouw@staete.nl).