Loop je (weer) mee door Geerpark op 8 september? - Geerpark
Blauwalg in Vlijmen en Geerpark
1 september 2017
Geslaagde bijeenkomst naar aanleiding van het bewonersonderzoek
1 september 2017

Loop je (weer) mee door Geerpark op 8 september?

Op 8 september gaan we weer wandelen door Geerpark. Op 29 mei organiseerden we deze wandeling al voor de (toekomstige) bewoners van Geerpark. Nu is het voor iedereen toegankelijk. Landschapsarchitect Thomas Jansen vertelt alles over de bijzondere natuur, de dieren en natuurlijke apotheek in Geerpark. Wil jij de natuur ontdekken in dit bijzondere gebied? Of nog een keer met Thomas mee? Ga mee op stap!

Vanaf 18.30 uur verzamelen we bij de parkeerplaats aan de Duizendpoot.
Rond 19.45 uur (net voor zonsondergang) zijn wij weer terug. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Geef je snel op via info@heusden.nl met vermelding van je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt. Heb je een bepaalde interesse of specifieke vraag aan Thomas of Team Geerpark; vermeld dat ook, dan gaan we daar op 8 september op in. Aanmelden kan tot en met 5 september. 

Voorafgaand aan de wandeling komt de redactie van ‘Stad en Groen’ langs. Met wethouder Mart van der Poel en Thomas Jansen gaan ze Geerpark ontdekken door een wandeling over het Laarzenpad te maken. Zodra het artikel is verschenen, zullen wij dit met jullie delen.