Start aanleg park een week verschoven - Geerpark
Straatnamen Goede Morgen in beeld
17 februari 2017
De Boomfeestdag was weer een groot succes
23 maart 2017

Start aanleg park een week verschoven

In de afgelopen jaren hebben we bewoners en omwonenden van Geerpark gevraagd om mee te denken over de invulling van het park in het hart van de wijk. Afgelopen september presenteerden we het plan. Nu gaan de ideeën concreet worden! Benieuwd welke bomen in het park komen en waar? Bekijk het beplantingsplan. De aanplant van het park stond gepland voor 7 maart, maar is een week verschoven omdat de levering van de bomen niet kon plaatsvinden. Vanaf 14 maart wordt er volop geplant.

Boomfeestdag
Op 22 maart is het weer Nationale Boomfeestdag. De voorbereidingen voor deze dag zijn in volle gang. Het exacte programma is nog niet bekend, maar zeker is dat Geerpark die dag een stukje groener wordt! Kinderen van groep 6-7-8 van basisschool De Vlechter gaan in het park bomen planten. Er komen tevens bomen bij de waterberging in Geerpark-noord bij de Priemsteeg. Wethouder Mart van der Poel en jeugdburgemeesters Anika Musters en Ties de Rooij zijn ook van de partij. Kom gerust langs en een kijkje nemen!

Verder invulling van het park
Dit jaar komen er ook 1 of 2 natuurlijk bruggen en een waterspeelplaats; een mooie natuurlijke speelomgeving voor kinderen. Het park krijgt zo steeds meer vorm. Het wordt een park om in te ravotten en te ontspannen. Het park wordt in fasen gerealiseerd en ook bij de verdere invulling van het park blijven we de bewoners betrekken.