Terugblik op een mooie wandeling door Geerpark - Geerpark
Uitnodiging: wandel 13 juli mee met Thomas en William
26 juni 2020
Toekomstige bewoners ‘SAMENBOUWEN.IN Geerpark’ leggen eerste steen bij de 16 zelf ontwikkelde Nul-op-de-meter-woningen
17 juli 2020

Terugblik op een mooie wandeling door Geerpark

Maandag was er weer een mooie wandeling door Geerpark met gebiedsarchitect Thomas Jansen en waterdeskundige William Peters. Ook Buurt Bestuurt was aanwezig. Thomas en William vertelden meer over het bijzondere Geerpark en specifiek de werking van de waterslinger.

Tijdens en na de wandeling gingen we in gesprek – ook met mensen die niet mee wandelden – over de combinatie strandje en geen zwemwater. Iedereen was het eens: het strandje is een mooie plek. Ook al is het geen zwemwater, het is er heerlijk vertoeven en een leuke speelplek. Met de goede adviezen die we kregen, kunnen we aan de slag. Erg waardevol dit soort avonden! Heb jij ook tips over het strandje, of wil je reageren? Laat het ons weten via info@heusden.nl.

Fijn om te zien dat het park zo intensief wordt gebruikt: spelende kinderen, jongeren die stoere sportieve capriolen uithalen, een groep dames die gezellig kletsen op de diverse bankjes, meditatie bij de waterslinger etc.

Wij kijken terug op een prachtige avond. Begin augustus delen we een videoverslag van de wandeling. En na de zomervakantie organiseren we weer een Geerpark-informatie wandeling!