Uitnodiging: wandel 13 juli mee met Thomas en William - Geerpark
Waterslinger: geen zwemwater
22 juni 2020
Terugblik op een mooie wandeling door Geerpark
17 juli 2020

Uitnodiging: wandel 13 juli mee met Thomas en William

Op het bericht over ‘Waterslinger: geen zwemwater’ hebben we verschillende vragen en reacties van jullie ontvangen over de waterkwaliteit. Daar geven we graag een toelichting op. Dat werkt het beste in persoonlijk contact. We nodigen je uit om met Waterdeskundige William Peters en Landschapsarchitect Thomas Jansen op 13 juli mee te gaan op een wandeling langs de Waterslinger. We starten om 19.00 uur bij Morgenland. Vanwege de corona-maatregelen geldt er een maximum van 15 personen. Geef je daarom snel op door te mailen naar info@heusden.nl o.v.v. Aanmelding wandeling Geerpark 13-7. Graag als huishouden maar met 1 persoon deelnemen, zodat meer bewoners de kans krijgen erbij te zijn.

Aandachtspunt waar we met jullie als bewoners over in gesprek willen is het strandje in het park. Dat nodigt uit om in het water te zwemmen, terwijl het geen officieel zwemwater is. Graag willen we samen nadenken over een goede oplossing. Strandje behouden, zodat er nog lekker gespeeld kan worden? Of strandje aanpassen? De eerste gedachten over hoe we hier gezamenlijk over kunnen nadenken halen we graag tijdens deze wandeling op en gaan er na de zomer samen met jullie verder mee aan de slag.

Tot slot, op Facebook is de indruk ontstaan dat wij als gemeente Heusden riooloverstorten in de Waterslinger hebben. Dat is niet zo. Lees hier meer.