Werkzaamheden toekomstige rotonde Abt van Engelenlaan in Vlijmen - Geerpark
Wandel 10-10 mee met Ecoloog Dennis Maas
21 september 2023
Geerpark krijgt een fijne speelplek voor de allerkleinsten
9 oktober 2023

Werkzaamheden toekomstige rotonde Abt van Engelenlaan in Vlijmen

Maandag 16 oktober 2023 start aannemer Vissers Ploegmakers B.V. met de aanleg van de rotonde aan de Abt van Engelenlaan in Vlijmen. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden rond 29 februari 2024 klaar.

Bereikbaarheid
Tot en met 27 oktober kun je normaal gebruikmaken van de Abt van Engelenlaan en de kruisende straten Mortelweg en Hoogpoort. Hier plaatsen we alleen reflecterende schildjes. Dit is voor jouw en onze veiligheid.

In het weekend van vrijdag 27 oktober van 21:00 uur tot en met maandagochtend 30 oktober 06:00 uur is de kruising van de Abt van Engelenlaan, Mortelweg en Hoogpoort afgesloten. Er wordt dan een omleiding ingesteld om het verkeer van A naar B te brengen. In dit weekend plaatsen we de duikers en realiseren we een bypass.

Maandagochtend 30 oktober is de weg weer open. Let op: de situatie is dan gewijzigd. Zie de afbeelding hieronder.

Omleiding Abt van Engelenlaan

Wij begrijpen dat deze werkzaamheden overlast met zich meebrengen en proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met Vincent van Kooi, omgevingsmanager bij Vissers Ploegmakers B.V., via 06 – 11 05 23 74 of via mail naar vvankooi@vissersploegmakers.nl. Tijdens de werkzaamheden is Vincent van Kooi contactpersoon voor alle vragen over het werk.

“Dit project komt mede tot stand door een subsidie van: Provincie Noord-Brabant”